Chief Justce Augustino Ramathani gets the Martin Luther award!

Past recipients of the Dr. Martin Luther King Jr Drum for justice Award include:-

1. Hon Joseph Sinde Warioba - 1999
2. Mwalimu Julius Nyerere (posthumously) - 2000


Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

No comments:

Post a Comment